Blogg

Här skriver vi om sånt som är av intresse för våra kunder. IT-säkerhetsfrågor som rör svenska företag, viktigt och intressant, och även om sådant som händer på Optinet!
Optinet
29 Aug 2017

Frukostseminarium den 21:a september om IP-telefoni

Vi anordnar tillsammans med Weblink ett frukostseminarium om IP-telefoni. Vi bjuder på frukost och demonstrerar en modern lösning för telefoni.

Dessa telefoni-funktioner kommer vi gå igenom:

Molnväxel
Weblink Unified 2.0 är en molnväxel med alla tekniska funktioner som behövs för er verksamhet. Användarvänligheten står i fokus, och med hjälp av profiler bestämmer varje användare hur och var man skall svara och vad som skall hända om man inte kan ta samtalet. Läs mer

Callback
Med Weblink Callback får en inringande kund möjligheten att lämna sitt telefonnummer och bli uppringd, istället för att vänta kvar i kö. Detta ökar tillgängligheten och gör företagets växel mer flexibel.

Mobilabonnemang
Weblink är en mobiloperatör som erbjuder några av marknadens bästa abonnemang med rörligt eller fast pris och olika paket med surf. Med Weblink MEX kan du välja din mobiltelefon som anknytning i företagsväxeln. Du får då tillgång till växelns alla telefonitjänster direkt i mobilen som om det vore en fast telefon.

 

Datum: Torsdag 21/9
Tid: 07:30 – 09:00
Adress: Optinet Data AB, Mellbyvägen 19, 43330 Partille

Anmälan
Skicka din anmälan till info@optinet.se innan måndag 18/9 och berätta hur många som kommer från ert företag.

Lämna en kommentar