Optidrive

Optidrive är den professionella ersättaren till tjänster som Dropbox, Google drive eller Onedrive. Optidrive ersätter en egen server för mindre företag och svensk support finns alltid nära till hands. Optidrive funkar lika bra oavsett om ni sitter på samma kontor eller utspridda på olika platser och givetvis finns det backup på er information.

Beskrivning

Teknisk information

Optidrive – Det enkla och billiga sättet för små företag att dela filer

Optidrive är den professionella ersättaren till tjänster som Dropbox, Google drive eller Onedrive. Optidrive är designad i Sverige för svenska företag för att enkelt kunna dela filer mellan medarbetare på mindre företag. Svensk, kunnig, personal hjälper er igång med tjänsten. Tjänsten används i enlighet med svensk lag, t.ex. GDPR.

Istället för en egen server

Med Optidrive kan ni sätta rättigheter på användar- eller gruppnivå på samma sätt som om ni hade en egen filserver. Uppkoppling till tjänster sker enkelt från PC (Windows 10) eller Mac utan installation av tilläggsprogram.

Billigt

Optidrive kostar från 50:-/månad och användare. Billigare än så går det inte att bygga en professionell lagringslösning för företag.

När ni växer

Det kan kännas tryggt att veta att till Optidrive går det att koppla in egna servrar så om ni t.ex. behöver ett ekonomisystem, branschprogram eller annat program är detta inget problem.

Ring oss idag och ni är igång och delar information innan dagen är slut!

Titta gärna även på vår supporttjänst/helpdesk där vi hjälper och tar hand om era användare och deras dagliga IT-frågor.

Detta ingår i tjänsten:

  • 100 GB lagring per användare (2 användare ger 200 GB att dela på)
  • Säker lagring på feltoleranta diskar
  • Veckobackup
  • Versionshantering på filer (möjlighet att gå tillbaka till äldre versioner)
  • Antivirus
  • All information lagras i Sverige bakom brandväggar

Dessa tillval till tjänsten finns:

  • Fysisk brandvägg (bra för kontor)
  • Egen server eller terminalserver (fjärrskrivbord)