Driftsäker 365

Mycket av den information som tidigare låg lagrat lokalt på datorer och servrar håller nu på att flyttas ut i molnet. Detta ställer helt nya krav på hur man arbetar med IT-säkerhet. Optinet har tagit fram en modern tjänst för att möta den nya tidens krav på hög säkerhet i Microsofts 365-miljö. Med vår tjänst Driftsäker 365 så kan ni känna er trygga i organisationens Microsoft 365 miljö.

Öka säkerheten med Driftsäker 365

I Microsoft 365 finns en hel del säkerhetsfunktioner och nya tillkommer ständigt. Många av dessa är inte aktiverade som standard. Dessutom kan man koppla på andra säkerhetsfunktioner som ligger utanför Microsoft-365. I vår tjänst Driftsäker 365 går vi regelbundet igenom och rekommenderar vilka säkerhetsfunktioner som är lämpliga för just ert företag. Efter varje genomgång får ni en tydlig rapporter på hur säkerheten ser ut och hur den har förbättrats.

I tjänsten ingår bland annat:

För Microsoft Business Premium licenser:

Är du nyfiken och vill veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om vår Driftsäker 365 lösning? Hör av dig till oss så berättar vi mer, ger dig prisuppgifter eller skapar en offert för dig.

GDPR och lagkrav

Lagring av olika klasser av information i molnet ställer olika krav. Det kan vara internt inom företag eller för att uppfylla lagar som t.ex. GDPR eller NIS2.

Microsoft 365 har en hel del säkerhetsfunktioner. Vissa licensieringsformer innehåller vissa funktioner, men inte alla. Vissa funktioner finns tillgängligt för alla licenser, men är inte aktiverat som standard.