Vi har normal drift med full reservkapacitet

Världens mest avancerade antivirus med AI

Ny modern AI-baserad teknik

Om du ser en man på gatan i svart kostym som bär en portfölj, tror du då att han är rånare eller advokat? Precis så fungerar ett gammalt (nästan alla) antivirus, de tittar på utseendet.

Om samma man krossar ett fönster i en butik och stjäl varor vad tror du då? Så fungerar ett AI-baserat antivirus, det ser vad viruset gör och vidtar åtgärder för att förhindra och återställa en eventuell skada.

Detta kan låta enkelt och uppenbart, men är ganska avancerat. Därför är vi extra stolta att kunna erbjuda detta som en tjänst till våra säkerhetsmedvetna företagskunder och organisationer.

Helt trygg i kombination med backup

I kombination med en bra backuptjänst kan man känna sig helt lugn med att all information är trygg. Ni kan läsa mer om Optinets backuptjänst här

Vi installerar ett system som övervakar så att alla datorer har ett uppdaterat virusskydd.

Hanterar ni personuppgifter så är ni skyldiga att ha ett fungerande antivirus. Personuppgifter kan krypteras, raderas eller spridas p.g.a. ett virus eller ransomware. Tänk på att alla datorer och även servrar behöver antivirus.

Antivirus är en av de billigaste investeringarna man kan göra i IT-säkerhet!

Läs vidare

Är du nyfiken och vill veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om AI-baserat Antivirus?
Hör av dig till oss så berättar vi mer, ger dig prisuppgifter eller skapar en offert för dig.

Utökad säkerhet – unik funktion

Tack vare den senaste mest avancerade tekniken kan vi erbjuda ett ännu bättre skydd av ert företagsnätverk. Vi har introducerat en funktion som kan scanna ert nät och upptäcka oskyddade datorer. En enda dator som antingen har ett gammalt antivirus eller är helt oskyddad kan förorsaka stora konsekvenser. Vi ser också över er infrastruktur om ni önskar detta, nätverk, mail, spamfilter, brandväggar, servrar och domänpolicy så att det inte finns säkerhetsluckor, samt era IT-säkerhetsrutiner.