Småföretagarpaket - IT för små företag

Vårt paket är anpassat för småföretag från 2 personer och uppåt. Optinet har levererat IT-lösningar för småföretag sedan 1994 vilket borgar för en god förståelse och en stabil drift. 

I paketet ingår gemensam fillagring – server, säker uppkoppling till servern, mailfunktion med möjligheter till delade kalendrar, mail i mobilen och givetvis hemsida för företaget. Självklart håller denna lösning högsta säkerhet.

Stabil grund

Ni får en stabil grund att stå på, så att ni kan lägga all tid på kärnverksamheten.

Anpassningsbart

Vi lyssnar på er och anpassar IT-lösningen efter ert behov och önskemål.

Skalbart

En IT-lösning som är skalbar. I takt med att företaget växer ser vi till att ni fortfarande har den bästa IT-lösningen för just er verksamhet.

Innehåller allt inom IT som ett litet företag behöver

Småföretagarpaketet innehåller allt ett litet företag behöver för den dagliga IT-driften och med ett pris och bindningstider som tilltalar de flesta. Vårt paket är anpassat för småföretag från 2 personer och uppåt.

Självklart håller denna lösning högsta säkerhet med backup, brandvägg m.m.

Eftersom ni kan välja paketet helt eller i delar kan priset variera. Fyll i offertformuläret här till höger eller slå oss en signal så återkommer vi med ett pris för ert behov.

För att kunna nyttja tjänsten behöver ni:
  • Datorer med Windows 11, Windows 10 eller Mac OS X
  • iPhone eller Android
Läs vidare

Är du nyfiken och vill veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om Småföretagarpaketet?
Hör av dig till oss så berättar vi mer, ger dig prisuppgifter eller skapar en offert för dig.

Tillval

I vårt grundpaket ingår alla de nödvändigaste och vanliga funktionerna ett småföretag behöver, men ibland krävs mer, t.ex. en möjlighet att installera ett gemensamt ekonomiprogram eller säljstöd. För detta krävs då en s.k. terminalserver (fjärrskrivbord). Ibland har man också en hel del data på sin bärbara dator och även denna dator kan vi skydda med en automatisk backupfunktion.

Givetvis kan vi även hjälpa er med en modern telefonväxel med alla de fördelar detta innebär. Läs mer om vår IP-telefoniväxellösning här.

Några av de tillval som finns i dagsläget är:

Relaterade tjänster