Småföretagarpaket - IT för små företag

Vårt paket är anpassat för småföretag från 2 personer och uppåt. Optinet har levererat IT-lösningar för småföretag sedan 1994 vilket borgar för en god förståelse och en stabil drift. I paketet ingår gemensam fillagring – server, säker uppkoppling till servern, mailfunktion med möjligheter till delade kalendrar, mail i mobilen och givetvis hemsida för företaget. Självklart håller denna lösning högsta säkerhet.

Innehåller allt inom IT som ett litet företag behöver

Småföretagarpaketet innehåller allt ett litet företag behöver för den dagliga IT-driften och med ett pris och bindningstider som tilltalar de flesta. Vårt paket är anpassat för småföretag från 2 personer och uppåt.

Optinet har levererat IT-lösningar för småföretag sedan 1994 vilket borgar för en god förståelse för mindre företags behov och en stabil och säker IT-drift.
I paketet ingår gemensam fillagring – server, säker uppkoppling till servern, mailfunktion med möjligheter till delade kalendrar och givetvis mail i mobilen, webbplats (hemsida) för företaget.

Självklart håller denna lösning högsta säkerhet med backup, brandvägg m.m.

Eftersom ni kan välja paketet helt eller i delar kan priset variera. Fyll i offertformuläret här till höger eller slå oss en signal så återkommer vi med ett pris för ert behov.

Skulle ert företag växa (eller krympa) behöver ni inte vara oroliga, vår lösning växer enkelt med era behov.

För ytterligare information om IT för småföretag och priser är ni alltid välkomna att höra av er till oss!

För att kunna nyttja tjänsten behöver ni:
  • Datorer med Windows 8.1, Windows 10 eller Mac OS X
  • iPhone eller Android
  • Website i WordPress eller Joomla

Är du nyfiken och vill veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om Småföretagarpaketet?
Hör av dig till oss så berättar vi mer, ger dig prisuppgifter eller skapar en offert för dig.

Tillval

I vårt grundpaket ingår alla de nödvändigaste och vanliga funktionerna ett småföretag behöver, men ibland krävs mer, t.ex. en möjlighet att installera ett gemensamt ekonomiprogram eller säljstöd. För detta krävs då en s.k. terminalserver (fjärrskrivbord). Ibland har man också en hel del data på sin bärbara dator och även denna dator kan vi skydda med en automatisk backupfunktion.

Givetvis kan vi även hjälpa er med en modern telefonväxel med alla de fördelar detta innebär. Läs mer om vår IP-telefoniväxellösning här.

Några av de tillval som finns i dagsläget är: