Vi har normal drift med full reservkapacitet

Optinet växer, förstärks och utvecklas!

Optinet växer och slår upp portarna för ett nytt kontor i Härjedalen, Tännäs. Vår nya IT-säkerhetskonsult Simon Åslund Johansson kommer utgå från Tännäs och jobba aktivt med våra kunder uppe i norr. Simon kommer även arbeta med vår support och hjälpa alla våra kunder.

En annan viktig förstärkning är David Wallgren som är tillbaka efter en 2 årig utbildning i Microsofts servermiljö. Detta ger oss möjligheten att leverera bättre kundsupport på ett effektivare sätt.

Välkommen Simon! Välkommen tillbaka David!

Simon Åslund Johansson
David Wallgren

 

 

 

 

 

 

 

En annan kanonnyhet är att vi kommer inom kort införa en ny infrastruktur i vår datahall. Detta kommer innebära bättre priser för servrar med större lagringskrav. Det ger oss möjlighet till ytterligare högre driftsäkerhet för krävande applikationer samt kortare ledtider för att sätta igång nya servrar. I samband med detta kommer vi att fördubbla kapaciteten mot internet i vårt datacenter.

Vi har infört ett nytt system för dokumentering av våra kunders IT-miljöer. Detta bidrar till ett enklare, säkrare sätt att dokumentera och hitta all relevant information snabbt. Det förenklar och snabbar på processen vid ett supportärende.