Driftstatus: Vi har normal drift med full reservkapacitet

Optinet utvecklar system för verksamhetsstyrning

Att ha kontroll på sin verksamhet, och styra den, från minsta detalj till en överblick för chefer och styrelse är inte alltid lätt.Med hjälp av programvara från Optinet kan ni uppnå detta.

Vi bygger system för verksamhetsstyrning!

Vi bygger system modulärt där vi helt enkelt börjar med den del som är mest akut för er just nu. Sen kopplar vi på nästa och nästa och nästa osv. tills ni har ett komplett verksamhetssystem där ni kan styra och övervaka eller rapportera er verksamhet. Verksamhetsstyrning och Beslutsstöd (Business Intelligence) hand i hand helt enkelt.

MEN, det behöver inte bli så avancerat eller stort, ibland kanske man helt enkelt behöver ett webb-baserat kundregister. Se nedan för lite exempel på vad vi kan programmera åt er-

Systemet drivs på en molnplattform i Optinets egna datacenter, ingen data lagras i något diffust ”moln” någonstans i Europa eller världen. Alla system, där detta krävs, byggs GDPR-anpassade vilket gör att även vård, juridik och finanssektorn m.fl. kan känna sig helt trygga.

Optinet utvecklar programvara genom RAD-teknik (Rapid Application Development) vilket gör att det går snabbare än med äldre metoder och blir billigare för er som kund.

Exempel på applikationer/system:

Att prata med oss om vad vi kan bygga åt er kostar inget, så ni har inget att förlora – bara allt att vinna!