Vi har normal drift med full reservkapacitet

Registry Booster 2010

Ute hos kund fick jag se ett nytt program jag inte har hört talas om tidigare. Kunden klagade över att programmet var störande och ville ha bort det. När jag satte mig vid kundens dator så fick jag känslan av att detta kunde vara ett av alla scareware program som florerar ute på nätet.

Som det ser ut är det legitimt, men känns väldigt suspekt, enligt denna sida: http://download.cnet.com/Registry-Booster-2010/3000-2094_4-10510869.html. Där sägs det vara en trial-ware. Alltså du får testa programmet och sen betala för det. Programmet påstår att den bara reparerar de 15 första registernycklar som är felaktiga och resten måste du betala för. För mig känns det som lönlöst att betala ut pengar för detta programvara.

Det är i alla fall enkelt att avinstallera detta program om det visar sig ha lagt in sig i din dator.