Varför bör man använda sig av Digital Signering?

E-signering blir allt vanligare. Varför bör man då använda sig av digital signering?

Säkerhet

Nu behöver du inte vara rädd att viktig information hamnar i fel händer. All kommunikation i Optisign sker krypterat och i enlighet med GDPR. Alla avtal lagras säkert i vårt eget datacenter i Göteborg.
När avtalet är påskrivet av båda parter låses det för redigering så att det ej kan manipuleras i efterhand. Vid signeringstillfället stämplas vem som skrivit på, datum, klockslag, mailadress som avtalet skickats till samt från vilken IP-adress signeringen skedde.

Automatiserade/digitala flöden

Optisign är ett väldigt enkelt system för att hantera digital signering av avtal, offerter eller andra dokument som kräver underskrift. Genom att använda sig av digitala arbetsflöden behöver du inte vara rädd att missa något viktigt, du kommer alltid få notiser på mail som påminner dig.

Enkelt att hitta

Nu kan du minska tiden för tråkig administration och frigöra tid till det som är roligt. Med Optisign blir efterarbetet mycket enklare. Genom en enkel mappstruktur och smart sökfunktion kan du enkelt hitta det viktiga dokumentet som du letar efter. Nu slipper du gå igenom tonvis med papper i arkivet och minskar därmed tiden för onödig administration.

Grönare planet

Genom att använda sig av E-signering tar vi även hand om vår natur. Då allt sker digitalt behöver man inte använda sig av papper längre. Därför gör man miljön en tjänst genom att byta till e-signering och digital dokumenthantering.

Optinet har skapat en egen plattform för digital signering – Optisign. På ett enkelt sätt kan du signera avtal när som helst på dygnet, var som helst i världen.
Nu har du chansen att testa systemet gratis i 14 dagar. Vill du veta mer? Kontakta oss direkt