Vi har normal drift med full reservkapacitet

Orolig för COVID-19? Vi har lösningarna för arbete från hemmet!

Viruset COVID19 eller i folkmun Corona sprider sig över hela världen och har även kommit till Sverige. I media kan vi läsa om företag som börjar dra ner sin verksamhet och minska sina arbetade timmar för sin rädsla för Corona. På Optinet fortsätter vi vår verksamhet med full kraft och vi vill gärna hjälpa företag att kunna göra detsamma.

Sitter någon på företaget i karantän eller att ni helt enkelt vill minska risken för smittspridning finns de tekniska lösningarna för hur ni på ert företag kan jobba hemifrån. Detta kan hjälpa er bibehålla tempot, och kanske till och med öka tempot med mer flexibla lösningar. Här kommer fyra punkter som snabbt skulle få er att komma igång med den flexibla arbetsplatsen.

  • Med fillagring och hosting av era applikationer i vår datahall.
  • Med brandväggar som medger smidiga VPN-lösingar.
  • Med kvalitativ utrustning för era medarbetare som säkerställer driftsäkerheten.
  • Med ett supportavtal hos Optinet kan vi supportera era användare på distans.
  • Med Microsoft Teams kan du som företagare kommunicera med omvärlden. För dig som inte har en filserver går det också bra att dela filer med varandra här. Möjlighet till koppling mot AD (Active Directory) finns.

Vi kan på kort tid göra en analys av era behov och hjälpa er komma igång med lösningarna för att skapa en mer flexibel arbetsplats. Med dessa lösningar kan ni enkelt jobba hemifrån eller från den plats ni önskar.

Hör av er till oss så kommer vi igång så snart som möjligt.