Weblink Infinity lanseras – Fler funktioner som standard

Weblink Infinity, det andra kallar tillägg, kallar vi för standard.

Vi har nu lanserat den nya molnväxeln Weblink Infinity. Telefonilösningen för dig som vill ha kvalité och flexibilitet. Det ingår nu ännu fler funktioner, helt utan extra kostnad. Nu får du samtalsstatistik, callback mail, Exchangekoppling och alla andra funktioner som krävs för en modern telefonilösning.

Vill ni veta hur många samtal som ni inte svarar på? Har supporten/kundservice tagit de flesta samtalen idag? Behöver vi sätta in mer personal runt 11? Dessa frågor får du svar på med Weblinks samtalsstatistik.

Callback mail är en funktion som automatiskt skickar ett mail till dig vid ett missat samtal. Ett missat samtal kan vara en missad kund och en missad affär.

Exchange kopplingen synkar alla dina kontakter och din kalender direkt i din mobilapp eller Weblink Communicator (programvara i datorn).

Allt ingår och du behöver inte oroa dig för dolda avgifter eller extra kostnader för tillhörande funktioner. Weblink Infinity är som en riktig växel. Marknaden är nämligen full av mobilväxlar som inte är annat än en mobilapp som hanterar mobilsamtal. Med Weblink Infinity formar vi er företagsväxel precis som ni vill ha den utefter ert behov, det finns inga begränsningar.

Anpassa telefonin efter företaget, inte tvärtom!

Vill ni ha en telefonilösning som är användarvänlig, smart och stabil tveka inte på att kontakta oss!

Vill du veta mer om vår telefoni och växellösning klicka här.